Du visar för närvarande Komöte 3 maj

Komöte 3 maj

 

Var med på komöte idag i buan inför sommaren 2015.

Bild på mor som jag lyckades ta när hon inte var beredd. I bakgrunden far och Torbjörn D.
Bild på mor som jag lyckades ta när hon inte var beredd. I bakgrunden far och Torbjörn D.

Vi fick en väldigt bra och omfattande genomgång av de stöd vi kan söka från Länsstyrelsen utav Karin L. Då vi skulle bestämma oss för om vi skulle söka för en ny fem års period.

Det bestämdes att vi skall fortsätta att ha korna och sommarens veckor fördelades plus en hel del annat praktiskt diskuterades. De som är med i kolaget får mina minnesanteckningar utskickade så snart som möjligt.

Jag kommer att lägga upp en lista med vilka veckor som varje familj har så snart jag har ordnat fram telefonnummer till alla, så att de som är intresserade kan ringa direkt till de som är i buan med korna.

Samtal utanför efter mötet.
Samtal utanför efter mötet.

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Petra Sjöström

  Jättebra att vi kan se vilka som har vilken vecka! Ungarna vill gärna vara med men de är blyga och vill helst vara med någon de känner lite. Jag hjälper gärna till och mockar och så, även om jag inte klarar av att ha egen kovecka.

  1. kallesmagnus

   Kul att ni vill vara med!

 2. Ann-Marie Karlsson

  Attans! Nu hann jag inte gömma mej !

  1. kallesmagnus

   Du får nog fler tillfällen att öva 🙂

  2. Petra Sjöström

   Jag sitter på en del bilder där du inte heller hunnit gömma dig. Jag borde skicka dem till din son för bevarande till framtida generationer 🙂

   1. Ann-Marie Karlsson

    HUR har du lyckats med det???

    1. Petra Sjöström

     Kvinnor KAN! 😉

Lämna ett svar